Begin maart stonden we al in de startblokken om te vertrekken, maar helaas.....CORONA gooide roet in het eten. Dus de camper weer uitgepakt en naar de stalling gebracht. Nu hebben we hem weer opgehaald en zijn aan het inruimen. Wat hebben we het gemist, onderweg zijn, de mooie landschappen, leuke dorpen en steden en vooral het contact met de mensen onderweg.

 

Het voorjaar thuis was een totaal andere belevenis, we hebben een aantal bomen, struiken en planten in bloei zien staan die we door eerdere reizen nog niet vaak hebben zien bloeien. Het was ook genieten van het mooie weer en dus veel in de tuin kunnen doen. Het was echt nodig om het een keer grondig aan te pakken. Afgelopen najaar hebben we alle buxus er uit laten halen en er waren veel kale plekken ontstaan. Dus wat nieuwe planten en struiken gekocht en hopen op een goed resultaat. Nu zien we dat het meeste goed is aangeslagen, voorlopig is de tuin op orde.

 

Rob heeft nog nooit zoveel tijd kunnen besteden aan zijn hobby schilderen en heeft flink wat schilderijen gemaakt voor de familie en voor hem zelf, geïnspireerd op werk van Botero, Gauguin en vooral van Rein Dool, die hij bewonderd.

Hij leert er ook veel van het namaken en dat is niet jatten maar dat is ervan leren.

 

Maar nu is ons “FERNWEE” gevoel weer toegeslagen en willen wij weer weg. Het plan is om naar ons geliefde Frankrijk te rijden. We hopen dat het onderweg goed gaat en we zijn gewapend met hand gel, handschoenen en mondkapjes.

Het plan is om jullie de komende tijd weer op de hoogte te houden van onze belevenissen.